REA - otroligt kul och jag jävligt pinsam!!

Vi har varit på REA på Hamburger Börs och det var otroligt bra, skulle gärna gå och se föreställningen imorgon igen, väldigt, väldigt kul. Alla som bor i Stockholms närhet borde boka biljetter fortast möjligt!!!

Vi fick biljetterna i present för ett tag sen. Det var matplatsbiljetter. Vi ville inte lägga en makriljard på middag på Hamburger Börs så vi bokade om till barbiljetter och käkade på ett billigare ställe. Förra gången vi var på REA så fick man ändå sitta under själva föreställningen.

När vi kom till Hamburger Börs blev vi hänvisade till baren uppe eller nere. Vi hängde där ett tag och gick sen och frågade en värd när man fick gå fram och sätta sig. Har ni ätit middag på våning 2? frågar han. Nää svarar jag. Det är bara dom som får sitta på bänkarna som är tomma, ni andra får stå. SUUUCKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fasen att jag frågade kom vi på eftersom det faktiskt stod matplats på våra biljetter, vi kunde ju ha fuskat. Folket på ovanvåningen började drälla nerför trappan och tog platserna längst fram. Jag tar mod till mig och spelar totalknäpp och visar värden våra biljetter. Han säger -Ähh men har du käkat där uppe? Jag svarar -Ja, jag fattade inte vad du menade förut. -Ja men då borde du ha fått en sittplatsbiljett av din kypare, du får springa upp och hämta den. Ok, jag springer upp och träffar en kypare i trappen. Hon frågar om jag verkligen ätit? Jodå, ljuger jag. Var satt ni då? Ehhh, där borta! var då? Ehhh vid det där bordet. Hon ser väldigt tveksam ut med all rätt och sen säger hon snällt, ähh, du kan få två biljetter. Fyyyyyyyy va pinsamt!!!!!!!!!!!!!!!!! Usch jag blir generad bara jag tänker på det!!!

Föreställningen var bättre än vad aftonbladet och Expressen skrev (fyra plus och tre getingar)! Se den!!!

Nu är klockan 2 på natten och jag ska gå och somna i soffan!!! Hoppas gullungarna sover gott hos farmor och farfar!!!

HAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAA!!!
Jag blir alldeles generad jag också.....:-) Av att bara läsa...

Men man måste ju ta sin plats här i livet, annars får man inget....jö.

Vi kanske ska boka om och se REA istället för LW...jag har sett x antal föreställningar och älskat allihopa!! De är sååå roliga!
Bra att DU kan va barnvakt i sommar ifall vi ska gå på LW!!!
Tack tack!! Få se om det behövs.

Vi kom på att vi kör omkring med din pappas box fortfarande...hmm...hoppas han inte saknat den. Vi måste försöka få ner den omgående, kan inte du messa deras nummer eller nåt så vi kan bestämma när vi kan lämna den?!

Vi får försöka ses snart mellan alla ridlektioner, bandymatcher, simskolor och annat helgtjafs.

Kram!

2008-01-20 - 16:04:43

Ojdå!! Adoptivförälder...hmm..tjaaa, vi kan väl testa på det :-)
Nä, men allvarligt, vi måste ju betala nåt eller baka en kaka eller så. Inte bara adoptera helt gratis..no no.

Tjing!

PS. Du skulle somna på soffan skrev du?????????? Det blir inte fler barn bara för att man sover i samma säng.....;-) DS.

2008-01-20 - 21:53:29

HJrnsläpp har jag, fattade inte ett ord av din kommentar och tänkte att du kommenterat fel blogg tills hjärnan kom i kapp...

Pappa blir nog bara glad om ni adopterar takboxen!! Eller? Han kanske läser detta??

Nä men att somna på soffan är så extremt nice! Hör gärna av er förresten nästa gång ni ska åka skridskor, Ebbson måste träna men det slår mig att hon ej har ett par skridskor...

Byebye

2008-01-20 - 23:18:27








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo