Kaotisk lektion

Tack och lov så hade inspektörerna vett i huvudet och avstod från att klampa in imitt klassrum idag för Oh my God vad jag hade fått psykbryt då. Eller var det det jag redan hade kanske. Korkad uppgift gav nippriga barn och smått uppjagad lärare. Det började så fint när det bara var tre barn klara med leruppgiften. Tre barn som dessutom skulle skriva en faktatext om samma djur. Jag satt i lugn och ro och fnulade med dom på hur man skulle göra. Sen var det lunch och min kollega skulle hälsa på någon på sjukhus. Jag blev själv. Efter lunch var ALLA klara och ALLA skulle börja skriva om OLIKA djur. Vi hade en extremt supernogrann genomgång på tavlan. Jag ser hela tiden att dom som absolut MÅSTE lyssna - dom lyssnar INTE. Genomgången är slut och 15 barn börjar gå som en orm bakom mej -Petra, Petra, Petra, Petra... UUUUAAAAHHHHHHH!!!

Till slut la sig lugnet och DÅ tittar min snälla kollega in och säger att barnen måste ha rast för om en kvart börjar fredagsshowen. Hysterisk städning av lergrejer, pappersklipp, klister och annat och sen UUUUTTTT med er och hämta luft! Shit pommesfrites, blä blä blä blä! Så återigen megatack till inspektörerna som lät bli oss idag!!

image343


Gick hem tidigt eftersom Ebba skulle på pyjamasparty och skulle ha hunnit äta innan osv. På vägen hem köpte jag superfina tulpaner som jag får tacka mamma för - hittade nämligen presentkorten från Interflora som jag fick i min adventskalender i december, tusen tack!


På lördag kommer en gammal lärarhögskolekompis hit och på söndag kommer två tjejer från en maillista hit. Ska bli så kul med lite besök!! Och så får jag en anledning att baka, hahahaha!

Värt att nämnas är att Melker och Tyra frågade om dom inte kunde få gå och sova när klockan var 18.50 idag. Det var faktiskt lite lustigt. Melker sa -Ska vi aldrig gå och lägga oss idag? kan vi göra det nu?

Ebba är alltså på pyjamasparty och vi sitter här och håller tummarna att hon fixar det, vore så kul för henne. har fått några gulliga sms, lite orolig men det verkar gå bra! Heja Ebba! Hon har bloggat idag också!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo