PÅSKLOV!!

Nu har jag påsklov och det var skönt. trots att det bara var 2,5 veckor sedan sportlovet så behövdes detta lov! Jag kommer dock att jobba frivilligt två dagar under lovet eftersom jag gått tidigt flera dagar, varit hemma med sjuka barn osv, har mängder av otrevliga högar i klassrummet.

Just nu väntar jag på att Jesper ska komma hem från innebandyn så att vi kan slänga oss i sofforna och se på Roomservice. Lagom jobbigt. Jag har verkligen ingen ork alls att blogga. Blev mest förvånad att jag lyckades komma ända hit. Blogg.se strular rätt mycket för tillfället eller i alla fall för mig...

GLAD PÅSK

återkommer en dag när jag orkar vara kreativ!

Har fått Upplevelseboken i brevlådan idag - tack snälla - ska sätta mig och titta i den snart!

En parentes följer här. På biologiska museet här i Stockholm finns en sk Skvader - en myt om en tjäderhare gjorde att en konservator stoppade upp en hare och gav den tjädervingar. Vi blev inspirerade av detta och nu är hela min whiteboard full av foton av mixade djur hittade på nätet. Tyvärr hittar jag inte den sidan att länka till men bjuder er på en kycklinghare (eller kanin) så här till påsk, lite sjukt och inte sant!

image351








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo