Hundstallet osv

Idag fyllde Hundstallet 100 år och vi var i Åkeshovs slottspark och kollade på en massa hundar. Jesper var hemma med feber och snor så vi åkte 24 stationer med t-banan. Jättekul tyckte Tyra som for runt som en galning, as usual, not så kul tyckte hennes mamma. När vi äntligen var framme så ville både Melker och Tyra sitta blixtstilla i vagnen... Såklart eftersom vi hade vår lilla vagn med bara en sittplats. Efter ett seeegt korvibrödköp kunde vi äntligen kolla in hundarna och helt klart så vill man ju ha en hund!! Ebba och Tyra var inne i klapphörnan, red på hästar, gick in i hund och kattstallet medan Melker var halvtjurig i vagnen.

På vägen hem stannade vi i Alvik, lunchade på donkan, tvärbanan till Liljeholmen och t-banan hem. Hemma träffade vi Leo och vi stack till parken med honom. Ebba tog med Vilma och det var full fart. Vi kom hem vid 17.30. Tyra och Leo fortsatte leka såklart tills Leo inte orkade mer utan grät av trötthet. Tyra kom hem satte sig i soffan, bad om yoghurt och somnade med flaskan i munnen. Senare på kvällen vid 21 hasar hon ur soffan och fortsätter sova på golvet. Efter ett litet tag vaknar hon till lite och börjar ropa på -Leeeooo! Leeeooo! Sätter sig yrvaket upp och säger -Men jag ville leka mer med Leo! Sen går vi in till sängen och hon somnar om! Skruttisar! Dom är verkligen bästa kompisar!

Vi grillade trots det dåliga vädret. Bilen är på verkstad så Jesper fick göra något så ovanligt som att gå till affären och handla. Ebba och jag såg på sommarkrysset och Sing along. Ja det var dagen i stora drag. Inte ett enda kort har jag tagit!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo