Tillbaks!

Hmmm Valborg var trevlig, dagarna efter också men sen blev det pannkaka eller bara pannkakssmet av hela tillvaron men nu är det finemang igen...

Just nu är klockan 23.45 och jag sitter på uteplatsen och bloggar. Min fina ljuslykta är tänd, gullvivorna jag grävde upp i skogen växer fint i rabatten, vårt extremt braiga tak är så bra och precis bredvid ligger Parken med stort P (Långbro park). Hela dagen har jag/vi förundrats över vilken fantastisk park vi har utanför huset! Fullt av folk överallt som solar, äter picnic, spelar fotboll, tittar på grodynglen i dammen osv. Parken är så fin, stora gräsytor, stora träd, ja helt fantastiskt underbar!

På förmiddagen var vi hemma och pulade. Tyra och Leo lekte, Hulda kom över. Efter ett tag hamnade vi i Parken, spelade boll, fikade lite osv. Sen tog jag med mig Melker, Tyra och Leo till Fruängen för att köpa glass. Det tog en evighet eftersom alla små berg och stora stenar skulle upptäckas, mysigt och pysigt. När vi kom hem var det lite korv i bröd och så småningom dags för middag - GRILLA! Det blev så gott och grillen var ju toppen!

Ut i parken igen, flyga drake, sparka bollar, Jesper fick gå in och jobba. Leo kom tillbaka från farmor och Leos pappa härjade vilt med barnen som sedan somnade vid 20.30. När Ebba till slut la sig smög jag tillbaks ut i parken i mörkret till två dagismammor som förlängt en picnic med "lite" vin, hihihi. Jag tog med min temugg och gjorde dom sällskap. Vid 23 packade vi ihop. Jag har gjort pastasallader inför morgondagens strapatser och nu sitter jag alltså här och fryser inte ens!

Hela veckan har jag varit lyrisk över den miljö vi bor i. På väg till Ebbas skola i fredags hamnade jag i lyckorus, träden står i blom (är det hägg?? vet inte luktar nästan som syrener, finns det vildsyren???), gullvivor och liljekonvalj!!! överallt och bara extremt fint, fortfarande hav av vitsippor, fantastiska klätterberg, fint väder och bara så jäkla mysigt!

Och så denna kväll med trevlig avslutning!! Trevliga mammor är aldrig fel.

Min egna mamma var extremt bäst på alla sätt i torsdags när jag och Melker fyllde år. Hon var här på dagen och lagade en massa god mat som stod framdukad och klar. Otroligt gott och så skönt att slippa matlagningen. Paket fick jag också och Melker med. Anna med barnen var här, mormor och morfar.

Har vabat två dagar denna vecka, i måndags för Melker och i fredags för Tyra. Hosta och hosta, nu är det Ebbas tur att vara krasslig, hoppas hon orkar med i morgon!! Nu ska jag surfa lite!

Jaså där var du :-)!
Skönt att du/ni trivs så bra där i omgivningarna, det är verkligen fint!!! Tillbringade många sköna raster där när jag gick i skolan, den är användbar till mycket....parken alltså.

Hmm....Vidar å Anton har också varit krassliga... med hosta och Anton har varit superförkyld, händer typ aldrig. Vidar har sin 4:e öroninflammation.....är det inte nu baciluskerna ska avta?????????????

Ha det så gott!

2008-05-11 - 14:05:41

Hejsan! Kul att du kikade in hos mig. Ser att du gillade äpplelampan - visst är den charmig!
Här nere i söder står också allt i blomm! Jag bara njuter och önskar man kunde ta vårledigt.
kramar från Poppins

2008-05-12 - 18:13:54








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo