Loggade in

Loggade in för att kolla en grej och inser att det är lika bra att jag skriver nåt annars blir det aldrig av! Det är ettårskalas här idag, eller vi borde ha ettårskalas här idag, vi har bott i lägenheten i ett helt år!! Jäklar vad tiden går fort! Våran otroligt braiga lägenhet, tänk om den bara hade ett rum till... jajaja vi överlever det med.

På jobbet är det kul och jag tycker att lektionerna känns bra mycket bättre och meningsfulla än förra året, vad höll jag på med då egentligen??? Massa hokuspokus mest, fast det var ganska kul. Nä nu är det andra bullar, nu pratar vi matsmältning, kroppen, LÄSER, skriver, tvingar precis hela gruppen att berätta historier framför hela klassen - grymt kanske men ingen har protesterat speciellt mycket - fantastiskt egentligen när jag tänker på det. Dessutom är det ganska många roliga historier. En av mina favoriter men som inte barnen fattade var "det var en gång en ko och den var poängen" - humor på hög nivå. En mäsklig sak var att klassiska norgevitsar nu plötsligt handlade om finnar och danskar??? Skumt!

Monsterna är kläckta och lever sitt liv i klssrummet. Till helgen får de följa med barnen hem. Hur stavas monster i bestämd form och plural?? Monsterna, monstrena, monstrerna?? Enligt word så är det sista rätt - monstrerna. Skumt?

Jag har läst en hög barnböcker senaste tiden bla Laura Trenter och nu Spiderwick. Bra allihop!!! Nu ska jag ut med vårt papper- och sopberg!

Jag tror word har rätt, även om det låter lite fel, men det går ju alla varianter.

Spiderwick gillar R här hemma men hon läser dem ju på en kvart så det blir inga fler om inte S börjar tycka om dem oxå (hon läser mest älvböcker...)

2008-09-20 - 21:11:31








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo