Så mycket att skriva men så lite tid

Sedan tre veckor ungefär så har vi lagt av med socker och onyttigheter. Alltså ingen sån där toksockeravvänjninng utan pasta osv men alla kakor, läsk, godis, choklad osv. Jag är skittrött på kvällarna och orkar inte ens fundera på att blogga. Trist men sant. Och hela tiden hänger tusen saker över en, sånt man vet att man borde göra när hämtningen, maten, disken, nattningen och tvångstvingaEbbaisäng, tvätten och det är över - efter 21.30. Då när jag vill sätta mig och jobba men egentligen borde städa klädkammaren, dammsuga, laga trasiga byxor, sy upp byxor osv osv osv och listan har inget stopp. Och jobblistan växer med nya idéer hela tiden som aldrig förverkligas, tack och  lov för eleverna kanske men irrriterande för mig.

Tisdagar är bra för då hämtar mamma barnen på dagis och lagar mat!!! Dessutom brukar hon tvätta och sortera tvätten sm ligger i en megadriva på den fina bänken i badrummet som i en inredningstidning skulle ha varit piffad med levande ljus och fina tvålar och tvättmedlet i en fin glasburk med handskriven fin etikett men så är det inte riktigt!

Duktiga jag gjorde iallafall egen lera till barnen idag och smet sen in till sambons dator för att blogga och hit kom jag, nu står trollen som förövrigt degar nakna?!?! och vill ha pappas dator för Melker ska köra tåg. Är du klar eller mamma??? E du inte klar snart mamma??? NEed for speed mamma vill jag köra.

SO farewell kära blogg, vi ses väl om 100 år eller så, puss o kjam

Vaddå, har ni inte tvättmedel i glasburk, tvätten sorterad och tvålar och levande ljus i överflöd där hemma??? Och ni ska bo i en sådan modern lgh som visas everywhere (??) i alla trendiga magasin och gud vet var.....skandalöst....not.

Megalistor här hemma också och massor av saker jag vill ordna och fixa och som MÅSTE fixas. Åsså sömnen som måste prioriteras framför allt...skittrist.



Jaja. Jag ska inte klaga. Det är sååååå roligt att få vara i verkligheten och livet :-)



Kämpa på med sockret...lr icke sockret....Bra för kroppen sådant där hälsosamt leverne...:-)

2008-09-09 - 21:37:52








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo