En intressant dag...

På morgonen var allt bra, stressigt som vanligt men inga utbrott från nåt barn.
Förmiddagen var bra men stökigt i mitt klassrum, har en himla massa projekt igång samtidigt.
Funderar nu på vilken grupp jag ska i klassrummet på eftermiddagen, funderar lääänge och kan inte komma på hur det var vi hade bestämt  tills jag plötsligt inser att vi har konferens till 17. Har jag fixat barnvakt? Kan Jesper komma ifrån jobbet?? Nej!
Inser att det är kålrotssoppa till lunch. Världens bästa arbetskamrater vet att jag har soppfobi och jag går till kebaberiet istället. På väg därifrån köper jag choklad till arbetslaget. När jag kommer in på vårt "kontor" har en annan i arbetslaget varit och köpt en stor skål fylld med godis, typiskt oss.
Som tur är hinner jag inte äta nåt eftersom konferensen börjar. (Och imorrn är det nog slut!) Går tidigare från konferensen som var riktigt intressant denna gång. Fick en så snäll kommentar att man blir glad när man går förbi mitt klassrum, alltid nåt skelett eller nåt annat kul som hänger där... Roligt.

Tar tunnelbana och buss till dagis. Inser att jag ej har hemnycklar. Skit! Ringer Ebba på djurklubben och hon säger att hon har hemnycklar. Bra då köper vi pizza så att Ebba hinner äta innan ridningen. Springer med tvillingvagnen mot bussen och skyndar oss in på bussen som kommer precis. Bussen åker två meter och jag bara dånar när jag inser att det är ju för f-n åt fel håll vi åker, puckoPetra, jag menar hur många gånger har jag åkt den bussen!!!!!!!! Vi hoppar av, byter buss. Ska vara smart och beställa pizza men har ju inte numret kvar i mobilen eftersom min mobil gick sönder. 118118 lyckas inte få fram numret, suck. Ebba ringer och säger att hon INTE har nycklar. Jag ringer till våra grannar och frågar om vi kan få äta hos dom. Till slut är vi där, vid deras matbord och jag öppnar pizzakartongen och DÄR ligger en TONFISKpizza... Wow!!! Vem i vår familj gillar tonfiskpizza?? Ingen. Som tur är var den andra pizzan rätt. Jesper kom hem, vi stökade rätt på alla saker. Jag får en kopp te av världens bästa grannar som undrar varför jag inte bad dem hämta barnen, verkligen världens snällaste grannar. Det är bara en dålig sak - dom har bokat en lägenhet i Årsta och ska flytta om två år. Buuu. Men jag blev glad för Markus berättade att Åsa sagt att hon inte ville flytta ifrån mig :-)) Dom blir grannar med Jespers föräldrar istället. Nästan.

Sen dess har det inte hänt så mycket. Tyra låter superhes och jag väntar nu på krupphostan. Hon såg febrig ut så jag förväntar mig nästan en hemmadag imorgon. Jesper och jag kanske kan dela??

En otroligt gullig sak hände. Tyra valde bok som vi skulle läsa vid sovdags. Det blev Mollan. Några ord per sida skrivna med versaler. Melker läste hela sagan för Tyra. Jäklar vad han lär sig fort. Läser vägskyltar, ord som står kvar ett tag på teven, från tidningar osv. Så häftigt! Han är ju en liten skruttgubbe!!

Annars får jag erkänna att jag har fastnat i facebookträsket för tillfället...








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo