Nytt år!

Det nya året har fått en rivstart, barnen tillsammans med Nicole och lillebror skulle spela apbuzz på ps2 det första som hände här på förmiddagen, Melker är not in a good mood och gapar och skriker om det mesta. Att förlora i apbuzz var katastrof och när jag försökte prata med honom så skulle jag flytta till en annan familj... Jag vet att Åsa i lägenheten bredvid är redo att byta, deras ettåring har gått in i en gnällfas... Jaja nu har dom två stora gått hem till Nickan för att träna kaninerna, dom tre andra leker med bilar och är dessutom matade med jordgubbstårta så sockret har gjort tongången här hemma munter för tillfället, halleluja. Och nej, jag smakade inte på jordgubbstårta, det är ju återigen dags för nya tag... Vägde mig i morse och kommer absolut inte skriva min vikt här även om jag borde för att få lite press på mig!

Har också bestämt mig för att få bukt med de uschligaste hälarna på denna jord, har köpt Scholls kräm för spruckna hälar och faktum är att jag tror att den hjälper! Efter bara två dagar så ser hälarna helt annorlunda ut, magic. Skulle i ärlighetens namn behöva gå på fotvård och få en halv centimeter dött skinn borttaget men later, en annan månad eller så!

Nyårsafton var trevlig och väldigt avslappnad. Hemmadag, barnen sprang mellan vårt hem och Nicoles hem. Spelade på datorer, ps2 och wii. Dom käkade efterrätt hos båda såklart och sen gick vi ut och sköt några smällare. Vid 12-slaget var vi hemma. Våra grannar kom hem från fest och kollade in raketerna med oss.

Näää sova nu!!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo