Sportlovet slut

Jag tyckte sportlovet var segt till en början, vi gick ut starkt med bad i måndags. Sen segodagar med tandis besök. 1,5 timme var  jag hos tandis och hon hann rensa rötterna till hälften?!?!?! Suck men nu har jag nåt kul att se fram emot på påsklovet, den andra hälften... Melker var hos tandis nästa dag och det gick otroligt bra till en början tills hon får väldigt bråttom och ska bedöva honom och rycka ut en tand. Melker flippade ur, la sig på golvet och skrek "INTE". Hon fortsatte att försöka övertala honom men då vet man inte hur Melker fungerar...

På torsdag kväll kom äntligen Ebbas kompis hem från Orsa och damp ner här tillsammans med lillebror och lite energi infann sig hos våra barn. Poff så lekte alla! Härligt. På fredagen var Ebba, Melker, Tyra, Nicole, Jonatan, Leo, Moa och Max här och lekte. Inga konflikter, otroligt mysigt. Min syster Anna, Nicole och Jonatans mamma Eva Lena och jag fikade. Anna blev kvar tills efter Let´s dance. Very nice dag!!!

I lördags var det kalas för en dagiskompis på barnadiset i Högdalen, trevligt och barnen hade jättekul. Sen lek med kompisar, fika hos Nicole, länge, wild kids, melodifestival... Jesper på bio haha.

Idag söndag knackade grannarna på och sa att dom skulle till badet om en halvtimme. Vi hakade på, blev en snabb morgon. Badade, tvingade upp trötta och hungriga barn ur badet, Mc D på vägen hem. Ebba och Jesper till ridning, jag och kottarna hemma och tog det lugnt. På kvällen kom våra grannar över, trevligt. Sen jobba lite, väldigt lite.

Ser inte fram emot morgondagens väckning av barn!!! Urk!

I övrigt är jag den bästaste älskligaste bästa bästa mamman i hela världen. Melker är så otroligt mammakär för tillfället. I lördags satt han hos mig och sa "jag älskar dig så himla mycket" och så håller det på hela dagarna. Det är nu man ska spela in honom och spara tills tonåren... Han är jättego och kramsjuk!! Lillfisen!

Sportlovsbilder...
















T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo