Påskafton

Just nu är jag så slut att jag inte orkar blogga egentligen. Vilken dag! Vi började med att ta oss till fotbollsplanen vid 10-tiden. Där träffade vi en annan hund som Paris for runt med, dessvärre i leran. Superkul hade dom. Melker och Jesper spelade fotboll. Jag och tjejerna gick tillbaka hem. Ebba och Tyra släpade ut kaniner och kaninhinder. Grannen Leo kom dit. Jesper och Melker åkte till Mc Donalds och köpte hem lunch till barnen. Ebba och Tyra åt ute, sen blev de osams om kaninerna. Jag släpade in paris i duschen och höll henne fast där tills hon var någorlunda ren. Leo och Tyra kom in och lekte och försvann iväg till Leo. Jag och Jesper städade, Jesper åkte iväg och handlade. Jag dukade.

Gästerna kom, påskharen lämnade en lapp att nu börjar påskjakten!! Tyra fick bråttom och tog på sig första bästa skor barfota och sen sprang dom iväg. Sista stationen var en stor pinjata som såg ut som ett ägg.

Sen kom Tyra in med blödande skavsår på ena foten och sen dess har hon varit gravt handikappad och gnällig för hon kan faktiskt inte gå längre! Paris norpade all gravad lax. Jesper fick åka och köpa ny. Vi åt mat - lite blandat. Gott. Sen efterrätt. Godis. Te. Fika.

Lite mer gnäll, lite mer hungrig hund, lite mer godis, en och annan sockerkick och ett körslag senare så nattade jag Melker och Tyra. Gästerna skjutsades hem av Jesper, jag gick ut med Paris och NU sitter jag här och är så otroligt seg.








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo