Vänt på dygnet

Ibland är det faktiskt bra att barnen har så mycket aktiviteter på helgerna - idag till exempel. Från att ha sovit till 12-13 tiden gick nu Ebba upp vid 6.30 utan gnäll. Kaninhoppning på gång. Melker kom upp utan väckning strax efter - fotbollscup! Sen hur eftermiddagen/kvällen blir är ju en annan fråga...

Tyra och jag blev kvar hemma och åker nog in en stund till Drottninggatan och världens längsta bokbord. Väldigt riskfyllt att göra med Tyra eftersom hon är shoppingfreak.

Måste visa en bild från Frasassigrottorna som jag nu lyckats få över från telefonen. Ett av de små "rummen" i grottan men ett häftigt rum för att det avr så ljust så att det gick och fota någorlunda (trots att man inte fick).Veckan som har gått har varit minst sagt hetsig. Vi har möblerat, möblerat om, möblerat om igen, kånkat, burit, skurat, försökt tänka, planerat osv. Tur att arbetslaget fungerar så otroligt bra!! Verkligen superkul! Vi är nio stycken vilket är ganska många men ändå så flyter allt bara på och alla tar stort ansvar.
Nej nu borde jag fixa frukost till mig och Tyramyran, gå ut med hunden igen och sen komma iväg! Innan jag somnar...
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo