fredag natt

Galet intensiva veckor slutar ofta på samma sätt hemma hos oss. Jesper somnar helt slut ovanpå överkastet på sängen. Jag somnar en stund hos Tyra när jag nattar, vaknar förvirrad framåt 23.30 och kommer på att jag måste ut med hunden. Piggnar då till efter både lite sömn och frisk luft. Blir sittandes här vid datorn och pular gärna med jobbgrejer. Det är tyst och lugnt och nattetid jobbar jag som bäst. Idag försjönk jag dock i min nya favoritsida och jag måste erkänna att jag är lite ugglefreak nu. Om man klickar på "freebies" så får man upp allt gratismaterial som man kan skriva ut och jisses vad många fina saker!! Tur att vi inte har en skrivare med färg för då skulle hemmet översvämmas av ugglor. Titta på denna sida!!!

Tycker att helgerna blivit lite för belamrade av aktiviteter nu. Det är fredag 17-18, lördag 12-13, söndag 8.30-10, 13-14, 14.30-15 som är fasta aktivteter. Till det kommer denna helg att Ebba jobbar på Aspudden, Melker har träningsläger på lördag em i fyra timmar, det är fotbollsavslutning på Älvsjömässan på söndag och idag var Tyra på kalas, och på söndag är det dagisträff med grillning i lekparken. Alla dessa saker är jättekul men det blir en aning uppbokat. Dom här familjerna på tv med 7-12 barn... Hur går det till eller har dom kanske inte aktiviteter? Våra har två var plus simskola vilket nog är ganska normalt men alla träningar ligger på helgen!!! Förutom Ebbas och Tyras ridning.

Häromdagen stod vi i badrummet jag och Jesper och funderade på varför vi har så jäkla många badlakan, fula är dom också. Det borde ju räcka med typ varsitt. Sen börjar man tänka lite mer, idrott mån, tis, ons och fredag för barnen. Sen träningar och simskola, sen försöker vi bada på måndagar när det är gratisbad i Långbrohallen, sen kommer hunden in och är kletig osv osv. Därav alla fula badlakan. Barn ska ha fula badlakan med sig till skolan för då känner man igen dom och det gör inget om dom kommer bort. Men Byggare Bob, Pippi, Findus, Hello Kitty  och Bananer i pyjamas kanske kan hålla sig undan krokarna i vårt badrum? Haha! Just Bananer i pyjamas känns up to date. Nu kommer det säkert börja på TV nästa vecka bara för att jag skrev så. B1 och B2 välkomna tillbaka!

Sen funderar vi vidare, varför blir det aldrig någon ordning i vardagsrummet, det känns  bara fult och rörigt. Gardinerna är blä, sofforna hemska, pyssel på matbordet, fula blommor i fönstren, höskräp vid dörren och bläää. Så här kan man fundera vidare från rum till rum. Och svaret är väl att 90 % av sakerna ska bort. Vår granne som fotar lägenheter till bostadsannonser sprang igenom vår lägenhet och jag skojade och sa "du om någon kan väl tala om hur mycket saker vi måste ta bort inför visningen" och svaret var just typ 90 % så om ni undrar varför jag inte bloggar under jullovet så är det för att jag står och rensar bort saker...

Nånting helt annat - i onsdags var det antistressdag på skolan och våra elever fick prova yoga, måla till musik, film och inne  hos mig var Pippi på besök. Eller nää det var jag som hade olika strumpor och flätor... Men vi åt krumelurpiller. Väldigt passande då Södermalmstidningen samma vecka hade vår skola på framsidan med rubriken "nu kan barnen köpa droger på skolgården". Lite komiskt hur det kan bli. Mina krumelurpiller var dock fluortabletter med hallonsmak vilket många barn kände igen också. Sen läste vi Mirabell av Astrid (i mörkret med ficklampa) och till sist tittade vi i Pippis kappsäck och där fanns självklart guldpengar, chokladvarianten... En väldigt trevlig och mysig dag tyckte jag!

Hostsäsongen är igång, jag ska gå och hjälpa Tyra som hostar hela tiden! Gonatt!!!
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo