Hur tråkig kan man vara när man bloggar?

Antingen börjar jag skriva att jag inte har skrivit på länge eller så skriver jag att vi har för mycket att göra. Gaaaahhhh vad tråkigt, sant men tråkigt. Skiter i det denna gång fast jag precis redan skrivit om det hahaha.

Varje år glömmer jag att köpa biljetter till Stockholml Horse show. Förra året köpte vi på blocket samma dag och fick otroligt bra biljetter till ordinarie pris. I går kväll kollade jag och smsade (samma person som förra året) och bingo, fick tag i två biljetter till Ebba och Tyra. Följde dem till Globen och sen var dom på showen själva medan jag letade småpaket till en adventskalender som verkligen är ett sistaminutenverk!!! Men jag gjorde några fynd! Hurra, det blir nog en kalender i år. var grymt lat och köpte ett gäng färdiga påsar på favvoaffären Nordins i Söderhallarna. DÄR skulle jag vilja jobba. Tänk att spendera sina dagar bland en massa papper och pennor. Eller vänta nu, det kanske jag redan gör men med en viss inblandning av en massa barn bara... Nordins ligger ju nära jobbet också. Alltså Nordins är en vanlig kontorshandel eller vad det heter men en massa bra grejer som man kanske behöver.

Jaja, tjejerna var nöjda och häftigast var riddarhästen som var utklädd till Drake och sprutade eld ur munnen. Tournamentum är så skickliga och roliga att titta på!!

Melker och Jesper var på inomhusturnering i Kungsängen hela dagen. Tre matcher vunna och en förlorad. Melker gjorde fem mål, kul! Har spelat mycket back förut och inte gjort så många mål då.

På jobbet har jag stressat upp mig över LPP-skrivandet men satte mig en natt och fick det gjort efter egen mall och den blev godkänd, fick till och med beröm av snällaste kollegorna. Tack! Som jag våndats över detta. Och inte fattat! Jag håller på med mitt Astrid Lindgren-tema men mitt i allt ska vi till postmuseum och avsluta det gamla temat... Rörigt Men kul att komma iväg på någonting.

Häromdagen i tunnelbanan häpnade jag över en dam (kärring). En sliten kvinna, uteliggare, tigger pengar i tunnelbanan. Damen frågar henne varför hon är sminkad. Hon svarar -vi får låna på härbärget, jag vill känna mig fräsch. Damen svarar - Det är inte bra, det ser inte rätt ut, det blir fel! Och gav inga pengar till tjejen. varför kommenterade hon om hon ändå inte ville tjejen något, kunde hon inte bara ha varit tyst??? Sen i Slussen kommer nästa märkliga dam som pratar så ivrigt i sin mobil så när hon kommer till spärren blir hon stående där framför glasdörrarna en lång stund och förstår inte vad det är för fel på spärrarna. Då börjar hon prata vrålhögt i telefonen och plötsligt kommer hon på att hon kanske måste ta upp sitt kort ur handväskan. Med en suck säger hon - jag har ju redan visat det förut idag!. Men hallå!!!!!!!!!!!

Nu konstaterar jag med en suck att det är dags att tvinga barn i säng. Det är ju träning 8.30 imorgon! Bye bye!
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo