tisdag

Melker vaknade något gladare idag och kom iväg utan bråk till skolan, puh! Det är en fasa varje morgon att inte veta hur det ska gå... trist och jobbigt!!!!

På jobbet är det full fart hela tiden men förmiddagen var lugn när man  har 11 elever åt gången. Har läst och lusat med nästan alla och dom är så duktiga läsare! Många killar som läser flytande redan. Kul! Jag måste ändå samla mig och sluta jobba med för svåra saker för de som inte läser!.

Imorgon blir det antistressdag. Jag ska ha lite Pippi/Astrid-stuk på dagen. Ska vara liiite klädd som Pippi, typ olika strumpor och flätor. Sen ska vi ha mörkt i klassrummet med några ljus tända, vi ska säga "ramsan" Fina lilla krumelur, jag vill aldrig bliva stur" och sen ska vi äta varsitt krumelurpiller (fluortablett). Kappsäcken är packad med guldchokladpengar från Lidl. Sen ska jag läsa en saga. Klassrummet är ommöblerat och klart! Ska bli kul!!!

Ebba var snäll och hämtade både hund och syskon idag. Jag bheöver hjälp med hämtning på torsdag också så då fick mamma slippa idag. Kom hem till tre barn som var sams men hungriga :-) Vi började nattningen i tid denna dag, otroligt. Sen såg jag och JEsper på Karatefylla som är helt galet, verkligen helgalet!!!! Sen ut med hunden och sen kom jag på att jag skulle ha gjort pastasallad till morgondagen så det blev sen matlagning :-)

Häpnar över hur almanackan ser ut... Hur många saker kan bokas in egentligen???

Äsch nu sova!

T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo