Förstagångsföräldrar?

Det blir mycket bloggande denna helg men på simskolan idag så blev jag så otroligt full i skratt! Det är en ganska försiktig flicka som kommer dit varje gång med både mamma och pappa. Alla tre har nya fina badtofflor på sig. Mamman byter om till baddräkt fastän föräldrarna inte ska vara med i vattnet. Jag tror hon tänker att hon måste vara beredd OM det händer något, det är ju bara simfröken och tre medhjälpare i vattnet redan... Första gångerna sprang hon längs kanten med redan uppblåsta armpuffar utifall att flickan skulle behöva det.

När flickan vågar hoppa från kanten gör både mamma och pappa små glädjetjut och kommenterar stilen på hoppet, när flickan doppar huvudet så hör man glada utrop, när flickan glider på vattnet likaså. När dom leker "kom alla mina små fiskar" gissar de ivrigt vad barnen försöker föreställa "är hon en ubåt eller en haj???" osv osv osv.

Jag anar att detta är deras första och enda barn, dom är nog 50 snart båda föräldrarna och har nog fått ett efterlängtat barn i sista stund och det är klart att det är superspeciellt men det blir roligt när vi andra uttråkat sitter och surfar på varsin telefon och försöker uthärda simhallsvärmen där solen ligger på.
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo