Fredag

Fredagen började tiiidigt. Vaknade vid femtiden av att Paris gnydde bredvid min säng. I vanliga fall står hon ju och hoppar och klöser mej på armen för att få mat. Men nu var det pip och gnäll. Jag insåg snabbt varför och kastade på mig dunjackan och gympadojjor och sprnag ut med henne och mycket riktigt - pannkakssmeten ville ut, akut!

In igen och sova en kort stund, tur att man kan somna snabbt!!! Sen upp och fixa iväg alla till höger och vänster. Melker bröt ihop när inte adidasbrallorna var rena och humöret sjönk drastiskt. Pga detta följde jag med och lämnade barnen på skolan. Det blev en lamp och jag fick lämna en ledsen och arg Melker och gå. Usch! Senare på dagen ringde hans lärare och sa att det gått bra sen, efter en timme!

På jobbet var det temaarbete - kul, lite rörigt första dagen men kul! Vi i Australien var inte så kreativa som de andra vilket kändes lite tråkigt och konstigt nu när jag hade chansen. Vi gjorde bara sk dot-art-målningar.

 

Efter jobbet åkte jag hemåt. Somnade på bussen mellan telefonplan och Johan Skytteskolan. Sov så djupt att jag missade att gå av... Suck! Fick gå en station tillbaka. På skolgården sitter Tyra och gråter och när Melker ser mig blir han arg igen... Jaja, efter lite mammamagi så är barnen glada och Tyra fick med sig Hulda hem. Villkoret var att Tyra och Hulda skulle hålla sams mer än fem minuter. Dom lyckades faktiskt vara sams ända till 19.30 ca. Sen bröt jag leken INNAN kriget utbröt!

Tacos till middag - otroligt skönt att slippa tänka ut middagsmat en gång i veckan.

Tant Lyckra tillbaka på Bolibompa - min och Tyras favorit! Sen alla andra program, Rampljuset, Fredagkväll med Malin, Idol osv...

 

Tant Lyckra

Natta barn vid 23. Ut med hunden och sen slappa här! Nice. Men nu börjar jag bli trött!

Hade du inget annat än dunjacka och skor på dig?

Intressant...

2011-10-23 - 21:31:52
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo