Helgen

Igår var vi lite lediga från alla måsten även om morgonen var ett städrace! Sen åkte vi iväg och kollade på soffor och inredning, kors och tvärs i Stockholm. Vi måste ju byta soffa innan visningen av denna lägenhet eftersom vår nuvarande soffa är sönder riven, antagligen av hundtassar. Många fina saker hittade vi, många soffor också, får se vilken det blir! Fram till 20.30 kunde vi vimsa omkring, sen skulle vi äta middag på Fondueboden. Otroligt mysigt och gott. Man fick tre fat med kyckling, fläskfile och biff att stoppa i fonduen. Grönsaker, sju olika såser, pommes eller bakpotatis eller båda. Ville man ha mer så fick man påfyllning. (men det ville man inte) Gott gott!! Trevlig personal.

Sen åkte vi hem och fick träffa världens gulligaste lilla Pyssla 4,5 månader. Så liten och så mjuk. När man klappar Paris så morrar hon och biter efter Paris :-) Kaxig liten fröken men väldigt försiktig också.

På natten var det dock inte lika kul när jag gick upp pga oroliga hundar. Klafs klafs - kiss på vardagsrumsgolvet. Torka upp, tvätta och torka igen. Sova en stund, upp torka ny kissfläck. Så har det nu varit helda dagen och hon har nog fått urinvägsinfektion stackarn. Vi ska ge henne en massa c-vitamin så ska det tydligen bli bättre för hon skvätter verkligen överallt!

Melker hade sin sista utomhusträning idag, nu blir det fredagkvällar och tidiga söndagmorgnar inomhus framöver! Bökiga tider men det går väl det med. På simskolan idag var dom till slut 6 barn och 4 tränare. Melker som varit lite förbannad över simskolan var idag otroligt duktig och tog sig fram jättesnabbt och blev glad och positiv igen! Tyra simmade på som vanligt, fisken själv!

Jag har börjat rensa i deras rum idag vilket inte är så lätt. Utklädningskläder som var för 2-3-åringar fick försvinna från garderoben.

Ebba var ju på hundutställning igår med Camilla som äger vår Paris och även lilla Pyssla. Ebba fick så mycket beröm för hur hon handskas med hundarna och för att hon fotade så fina bilder! Kul!!

Nu ut och försöka få skruttfia att kissa en massa gånger ute!!!
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo