Måndag

Efter en trött morgon kom jag till jobbet och där har vi besök av skolans pedagogiska ledare. Hon ska hälsa på Sofie, pust, sen nästa lektion till Chatarina och sen tänkte jag att hon skulle gå eftersom hon redan varit hos mig tidigare på terminen. Men hon kom in till mig med och visst blir det annorlunda med publik, det blir det! Men å andra sidan var det ju kul att hon dök upp just denna dag då jag introducerade mina alfabetsflaskor! Tur att hon inte kom in ett par timmar senare, i slutet av en vimsig engelskalektion när mina roliga kollegor kommer in och ska fixa kalasstämning i mitt klassrum, när lektionen, om man kunde kalla det för det, fortfarande pågår. Det var ju faktiskt en rolig avslutning och en bra anledning att få avsluta lite tidigare. Åk 1 borde inte ha lektion vid 14.40!!! Galet av oss men ändå.

När jag kommer hem läste jag min mail och blev glad! Vår pedagogiska ledare hade skickat ett trevligt brev med massor av beröm till oss för våra lektioner. Kul! Äntligen någon som ser vad man gör i klassrummet, eller kalasrummet ska jag kalla det nu. Svenskabestick - vet ni vad det är?? Penna och sudd såklart. Några kloka barn som tänkte ut det häromdagen när jag sa fel och bad dem hämta bestick.

I övrigt så var jag och Tyra ute med Parisergrisen på gräset här utanför. Vi såg Toppsan och sprnag ut till henne och vilken fart de fick. Lite ojuste att låta en golden springa ikapp med en Jack russel, benlängden är lite olika... Det slutade med att Paris fick nog och rusade som en galning mot vår uteplats, tog ett jätteskutt rakt genom häcken och in på trallen. Toppsan såg något förvånad ut när Paris bara försvann!

Ebba har jobbat med ponnyridningen i Aspuddsparken. Tyra och jag mötte henne i Fruängen vid 20.30. Sen en massa fix med det ena och det andra och nu sova!
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo