Meditation framför datorn

Usch usch usch idag var/är jag så trött så jag vet inte vad. Kände mig negativ och tjurig. Sov uselt i natt. Tema-dag på jobbet och det stör mig att vi inte gör mer kreativt än det vi gör - det är ju liksom det jag älskar!!! Jaja, kanske bra att släppa det och vara lite teoretisk ibland?!

Åkte hem tidigt från jobbet. Kom på att jag lovat kottarna att bada så det gjorde vi mellan 16-17. Kompisen Anton hängde med också. Tyra och Melker anlände simhallen direkt från skolan med Hulda. Vi hade i alla fall jättekul i simhallen och den ligger ju bara 100 meter hemifrån och det är så bra!! Dessutom gratis bad på måndagar! Tyra och Melker betade av ett par simmärken, blåa och gula baddaren.

När vi kom hem försvann Melker till Anton och Tyra till en dator. PAUS!! Hurra! Jag har suttit och slappat vid min dator, fixat biljett till skolforum, kollat runt lite på deras sajt. Kl 18.50 började Tyra undra om mat och då kom jag på att det fanns färdig köttfärssås i frysen - ibland har man tur!!

Nu däremot måste jag rycka upp mig! Kan ju inte sitta här och stirra hela dagen!!!! Eller kvällen kanske det är. Jaha nummer ett blir att hämta tillbaka de knivar och gafflar som Paris hämtat i slasken och släpat in under köksbordet, why why why???
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo