Skriva bok

Jag samlar på ingredienser till en barnbok, inte planerat, men det känns så ändå, dom dimper bara ner en efter en. Några roliga barn att skriva om har jag fullt av, hemma och på jobbet. Bara välja och vraka bland en mängd personligheter. Speciella namn har jag också. En jobbig hund med stor personlighet finns i min närhet. En väldigt speciell, lite kuslig häst finns på Tyras stall, en vikarie med ett häftigt namn finns på barnens skola. Knasiga incidenter och roliga kommentarer kan man ju samla på jobbet. Men sen kommer man till att väva ihop det till en story som håller. Ska det vara så svårt. Nä kanske inte om jag försökte men det gör jag ju inte. Ska man börja kanske????

Kanske ska släpa hem min skrivamaskin från skolan och sätta igång, då kan jag få en roll i boken som den bakåtsträvande läraren som vägrade dator och skrev på skrivmaskin... Ja , se där, en idé till.

Kanske kan min favoritbloggare Matilda göra bilderna?

Så där, hela boken är klar, förutom handlingen, så synd :-)

Anledningen till att jag skriver detta är att jag egentligen borde författa mitt veckobrev som jag påbörjat... Till det blir det en kopp saffran/chilite då mitt favvo är slut. Saffran/chili är gott trots att även detta låter skumt. Jag som är så kinkig med mat dricker dom mest skumma tesorterna. Också en egenskap som den där bakåtsträvande läraren kan ha i boken...

Eftersom jag inte har några bilder på denna dator så får ni se ett par GAMLA bilder på barnen! Jisses vad små dom är här! Gullfisar!!!Det kan inte va Pärran du menar när du skriver jobbig hund???!!! Tänkte jag tills jag läste inlägget om pannkakssmeten..hehe. Men ändå, plötsligt kände jag sån saknad över morronprommisarna och goset, vill låna bushunden snart!!!Skriv boken vettja! Så kan du berätta hur det går till. :-) Min story ligger nerpckad i en grön låda...och väntar och väntar....hehe.

Men allvalit, gört!2011-10-14 - 08:02:23
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo