I´m back

Två dagar på rad. Rekord. Usch idag har vrit ne sådär dag. Melker ville inte gå till skolan i morse. han har hostat som en galning hela helgen och nu blev det för mycket med kompisar och annat så han följde med mig. han är lite för stor för sin ålder när det gäller att leka. Han vill spela fotboll eller annan bollsport medan klasskompisarna leker rollekar. Kämpigt av och till.

På jobbet tyckte jag det var kämpigt. Egentligen vill jag skrika men för faan sätt dig på stolen och håll dig fast där åtminstone tre minuter i sträck men det gör jag inte utan jag får skita i svordomarna. Sen kan man påminna eleverna att man kan prata och inte skrika. Rasten var hemsk. 130 barn på en miniskolgård och alla skrek. Blä blä blä. Till det kan vi lägga en Melker som gnällde över att allt var tråkigt.

OOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Sen åkte vi hem. Skulle hämta Tyra men hon försvann till Långbrohallen för att bada med Hulda. Melker försvann på fotboll med Jesper och jag fick uppleva en stunds ensamhet och tystnad. åt lasagnen i lugn och ro, tog tom en kopp te efteråt.

Ebba är och jobbar med ponnyturridning i Aspuddsparken och snart ska Tyra och jag möta henne i Fruängen. Därifrån får hon inte gå själv, inte så kul nämligen. Men hon är skitduktog på att åka själv kommunalt. I morgon måste det bli en bättre dag på jobbet. Ryktet säger att föräldrar är på besök plus att några spanska blivande engelskalärare ska komma och titta på mina engelskalektioner. Sen är det fortbildning i LUS mellan 15-17 och sen är det fortbildning i Rydaholmsmetoden kl 18-21. Lovely!

Nu var det det där roliga som kallas städa som stod på schemat.

Har ju inte ens nämnt solroshysterin som varit på jobbet. Vi planterade frön i våras och jag utlyste en tävling. Tänkte väl att dessa små vingliga solrosor snart skulle vara döda MEN oj vad fel jag hade!!!!! 30 barn har fotat och mätt sina solrosor. De har sjungit för dem, flyttat dem till Skåne och  engagemanget har varit enormt! Visar en fin solrosbild från vår tävling!


Var ju tvungen å kolla läget här va om det var nån ny uppdatering :-)Vi grillar gärna eller för all del bara ses, frågan är bara när??? Verkar bara vara Vidar som chillar på helgerna, alla andra sportar/aktiverar sig som tokar. Men nån helg borde det väl finnas nån timme ledig lr så?!

2011-09-26 - 20:59:26
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo