Tack för musiken

Jesper och jag har varit på inspelningen av Tack för musiken, Niklas Strömstedt hade Plura som gäst. Jesper följer Niklas twitter och läste att det fanns billjetter att hämta. Det varade i nästan två timmar men programmet blir väl en timme. Kul att ha sett allt extra bibbelbabbel som blev. Dessutom var Mauro Scocco gäst. Kul grej att göra och kul att göra något på egen hand!

Ludvig var här och lekte med Melker, sen stack dom till fotbollsplanen och sen hem till Ludvig. Där blev Melker medlurad på 4km-spåret och så sprang dom ett varv där. Tänk om man själv kunde vara så tränad att det gick att göra det lite så där i förbifarten... Medan vi var på inspelningen var Jespers mamma här och Jespers pappa fick köra Ebba till ridningen.

Påsklovet är snart slut och det känns lite snopet. Hade tänkt hinna med en massa saker men det känns som om det enda man gör är att gå ut med hund, göra frukost, städa av köket, börja med lunchen, äta, städa köket, gå ut med hund, börja med middag. Otroligt segt med alla måltider som ska serveras. Köper ett gäng pappkartonger från Findus nästa lov så får man micra det man törs smaka på!!

Parisergrisen har åkt hem till Camilla, tack och lov. Det är ju ett tag kvar men jag blir nervös när hon är så trött och flåsig. Hoppas nu att allt går bra!!!! Barnen konstaterade att man kunde ha en macka liggandes på bordet nu utan att den försvann :-)

Tyra har utforskat youtube ytterligare. Nu ser hon på filmer där barn sminkar sig. Hon är väldigt avundsjuk på att några fick använda mascara. My god, vad är det med detta barn???

En sista reflektion - påskliljor är väldigt fina men de luktar skit!!
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo