Tar mig samman och bloggar

Kan inte förstå att det är så svårt att skriva nårga rader här ibland. Jag älskar att gå tillbaka och läsa och det kommer ju bli otroligt svårt att göra om jag aldrig skriver... dessutom är ju inte livet händelselöst någonsin så det är väl bara att skriva ner vad som hänt under dagen. HUR SVÅRT KAN DET VA????

Bäst just nu är att lägenheten såldes helt plötsligt, dagarna innan vi skulle börja om med visningar. Jihuuuu! Sällan har jag blivit så glad! Även om det är med stor sorg jag lämnar denna lägenhet, faktiskt, Trivs otroligt bra här. Men nästa lägenhet ligger ju runt hörnet så ingen fara...

Barnen har varit sjuka i 100 år cirka. Melker har varit hemma i 15 dagar från skolan. Han gick dit en dag, kom hem med öronvärk och vi åkte till jouren och fick besked - nästan öroninflammation, stanna hemma och ta det lugnt. Som tur var kom påsklovet nu och han kanske återhämtar sig. Ebba är sjuk mest hela tiden. Tyra blir sjuk men fortsätter livet som att hon inte är påverkad och återhämtar sig snabbare än de andra två.

Sen sportlovet har jag varit otroligt duktig och hållt mig borta från onyttigheter i stort sett hela tiden. Jag vaknade på måndagen och kände att jag fått nog. Jag har inga regler eller så utan försöker hela tiden tänka mig för. En och annan godis har åkt ner men över påsken lovade jag mig själv att inte äta en enda godisbit för när man väl börjat och det finns så mycket så är det svårt att sluta. Min räddning just nu är apelsiner. Morötter blev så uttjatat så jag upptäckte apelsiner. Längtar efter mörk choklad med mintsmak. Det är verkligen något jag längtar efter!

Årets mest hysteriska månader är här, april, maj och juni med för den delen. Självklart fyller ju alla barnen år, självklart är det matsäcksinferno, skolevenemang och på det slänger vi in en flytt. 2 juli lämnar vi bort nycklarna till lägenheten och då kan vi andas ut, fram tills dess är det sannolikt ett race. Vi flyttar dock 4 juni. Tänkte skriva att det blri lite lugnare då men glömde att jag jobbar ju fram till midsommar så då blir det en aning lugnare.

Vi hade stora planer på Italien i år igen men det lutar åt att vi får skippa det och lägga pengar på lägenheten så att den blir "klar". Barnen är mest sugna på Europapark vilket jag verkligen kan förstå. Enormt häftig nöjespark som jag också gärna skulle åka tillbaka till.

På jobbet är det massor att göra. Och har man inget att göra så kan man städa... Men man har alltid lite för mycket att göra för att hinna fram till städningen... Men det är kul men jag är för ostrukturerad. Kan någon strukturera upp alltihopa lite?? Till hösten har vi ingen aning om hur det blir. Vill ha det som nu, vill ha kvar kollegorna! Nä nu blev klcokan så där oförklarligt mycket igen, 00.37. Min säng har någon tagit, Jesper "vilar" lite ovanpå överkastet sedan några timmar tillbaka. Så här har hela påskhelgen varit, jag har somnat på soffan, han somnar på överkastet hit och dit. Ebba somnar inte alls, hon går omkring i lägenheten mitt i natten och konstaterar att hennes föräldrar kan somna hipp som happ. Kan tonåringar få insomningstabletter?? Fast å andra sidan kan hon inte svälja tabletter så det skulle inte fungera...

Åh, Paris har jag inte skrivit om. Lilla gumman ska få valpar om 10 dagar och hon är så trött just nu. Hon kan vara lös för hon lämnar mig inte, hon orkar inte galoppera iväg mer än några steg, magen är jättestor nu. Camilla trodde att det skulle bli minst fem valpar. När man går ut kan hon plötsligt bara lägga sig pladask på sidan eller på rygg och bara vägra gå. Hon är ännu hungrigare än vanligt hur det nu är möjligt. Kommer bli typ världens sötaste valpar!!!

Nu blir det nog soffan!

T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo