En dag utan socker...

Efter jullovets hysteriska sockerintag, chipsintag, ostbågeintag så var det nyår och nya tag idag. Har överlevt dagen bra ändå med ett riktigt sockersjunk  mitt på bara. Har gnuggat bort skiten som blev av vår köksmatta så jag har galet ont i armen nu. Känns som om det kommer bli som förut när jag till slut fick ta en kortisonspruta i axeln. Hoppas dock det går över så jag blir klar imorgon!

Melker envisades med att han skulle se JVM-matchen igår natt och höll sig vaken till 4. Sen såg han hela matchen och var vaken framåt 8 när han somnade oroligt i soffan. Som tur var så var matchen värd att se, Sverige vände från 0-3 till 4-3.

Vi firade nyår hemma. Paris blev skrämd av en bil vars avgasrör small dagen innan nyårsafton. Hon är fortfarande helt livrädd och man får släpa ut henne genom porten. Hon springer med svansen mellan benen i någon slags krypstil. Under 12-slaget bestämde hon sig för att badrummet var bästa platsen. Det är så synd om henne!

Roligast var när vi larvade oss med Tyras walkie talkiesar igår. Plöstligt hör vi några andra som ropar på Melker och Tyra. Lite scary men sen visade det sig att skolkompisen Elias som bor några hus bort också hade fått walkie talkies i julklapp så vi kunde önska Gott Nytt år via dom hahahaha!

Nä nu vill inte armen att jag ska skriva mer!

Kul att du gillar min blogg. Du är välkommen tillbaka precis när du vill :)

2012-01-03 - 14:13:47
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo