Sälja lägenhet

Vi är på gång att sälja vår lägenhet och kontaktade då mäklare 1, mäklare 2 och mäklare 3. Redan via telefon bildade jag mig en uppfattning att en av dessa tre mäklare var väldigt på och ville verkligen sälja lägenheten medan de två andra var mer tillbakadragna eller vad jag ska kalla det. Mäklare 1 kom på besök och Jesper och jag kände att -Va fan, vi bokar honom på stört.

Dagen efter så skulle mäklare 2 och mäklare 3 ha kommit hit men jag ringde och avboka. Mäklare 2 undrade lite tjurigt vem vi hade bokat. Mäklare 3 svarade inte så jag lämnade meddelande och smsade. Senare på dagen får jag svaret att "det var synd att vi avbokat för hon hade ju en köpare på vår lägenhet, så om försäjningen inte gick bra så kunde vi ju kontakta henne igen".  Nu några dagar senare kommer ett sms igen att hon " inte vill vara tjatig men kunden hon hade hade blivit så besviken över att vi ställde in mötet, mäklare 3 ville nu dra av 20000 på sitt arvode om vi valde henne istället". Jag skrev tillbaka och frågade naturligtvis till vilket pris hon kunde sälja vår lägenhet. DÅ blev svaret snabbt "har ni skrivit på för en annan mäklare så går det inte". Det hade jag ju redan talat om för länge sedan men uppenbarligen trodde hon inte på det. Jag skulle inte ha svarat men skrev ändå att hennes kund gärna fick köpa vår lägenhet ändå. Förstod inte varför kunden bara skulle kunna köpa lägenheten via henne... Jag tycker att det verkar så konstigt att hon dagen efter att vi pratat första gången skulle ha råkat hitta en köpare på vår lägenhet, hon hävdar att det var så och att det var därför hon inte nämnde det när vi kontaktade henne första gången...

Jaja, den mäklare vi valt har också två ev köpare redan i förväg. Denna soppa ger ju ändå lite hopp i den annars så dystra marknaden som råder just nu här i parken...

Vi funderar och funderar över detta, vi väntar och väntar på en bil och vi velar och velar om vad vi ska göra i sommar! Enorma ilandsproblem alltihop! Ska sätta mig och se någon sorglig dokumentär så att jag fattar hur bra vi har det hahaha.

Tyra har börjat på Farsta ridskola idag. Verkar vara en trevlig ridskola. Trevliga mammor i gruppen också. Imorgon är det fotbollscup, fyra av Stockholms bästa pojkar -04-lag har en miniturnering, tufft motstånd så vi får se hur det går!!!! Hoppas humöret håller!!!! Ebba ska hjälpa Camilla med hundarna på en utställning och jag får hjälpa mig själv hemma med Parisen och Tyra!



Greta, Paris mamma

Hej,



bara goda saker får man hoppas :). Nej, dessvärre har vi inte träffats än, väldigt synd tror jag i och med att jag träffat dina andra systrar. Ebba, Tyra, Melker och hunden (en av dem, tror att det var Paris) har jag dock träffat, hoppas att tillfälle ges snart.



Tack så hemskt mycket, att skriva har alltid varit en hobby sedan jag var liten och det är väldigt härligt att få höra positiv feedback! Jag kan bara tacka och säga detsamma, du är jätteduktig, jag hoppas verkligen att det går bra med alla mäklare, verkar som att de kör på lite udda stil, men som du säger så är det ju I-landsproblem alltihopa, kom du på någon bra dokumentär? ;)



Vad roligt att Tyra har börjat på ridskola, det låter spännande, skönt också att det är trevliga föräldrar med i gruppen.



Ha det så bra!

/Rinki

2012-01-20 - 23:42:39

Tack för tipset. Grand Canyon it is. Lycka till med lägenhetsförsäljningen.

2012-02-12 - 19:55:08








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo