allt möjligt

Hmmm nu har det verkligen varit stilla här på bloggen! Allt har kretsat kring lägenhetsförsäljningen och den har inte ens blivit av, kanske kanske ett bud på gång men grymt segt. För en vecka sedan var allting klart och vi var på väg att skriva kontrakt. En halvtimme innan ringer mäklaren och meddelar att det skitit sig. Vilken jäkla soppa!

Sen har vi varit utan bil tills idag, eller njae, vi har haft turen att Jespers föräldrar fick sin bil tidigare än beräknat och saknade parkeringsplats så den har stått hos oss, tack och lov. Det var otroligt bökigt att handla "för hand". Idag fick vi i alla fall vår nya fina STORA  FORD s-max! Hurra!!! Nu får vi dessutom med oss hunden om vi behöver.

Barnen har varit sjuka i stort sett halva februari. Trist, bla halsfluss och öronvärk. Nu är det bättre. Melker gjorde illa lillfingret på första ute-träningen idag och har jätteont. Inget dom gör något åt antagligen men ev måste vi kolla det imorgon, smärtan kom nu på kvällen.

Tyra avslutade ponnylekis idag på Farsta ridskola. Hon fick vita hästen som är ett ridmärke. Hon har ett sant hästintresse eftersom hon börjat om igen på ponnylekis (=teori till största delen) efter att ha ridit förra terminen på ett annat stall. Några av tjejerna i gruppen är uttråkade så fort det inte är ridning men Tyra älskar allt dom gör, kul! Om två veckor övergår det till en ridgrupp, hurra!

Läste precis på facebook att en kollega på jobbet i natt flygs till Lund för lungtransplantation. Fy vad läskigt, skulle inte vilja vara i hans sits. Hoppas verkligen att allt går bra.

Jag har varit extremt duktig under sportlovet och inte ätit en enda onyttig sak trots att vi bakat både det ena och det andra. Enklast att motstå var nog Melkers chips som han valde idag - Kebabchips. Blä! tyckte dom som smakade också :-) Jag syndade visst på bion med popcorn och cola men ändå!!! Filmen vi såg var Seanfrika, hahaha. Rolig om man går dit men förväntningarna att den ska vara som allt annat han gör och inte att den ska vara bra. Barnen tyckte den var jättebra. Melker hade bjudit sin kompis Ludvig som födelsedagspresent.

Nu ska jag glo på nåt program som jag missat under veckan. Jesper är ute och testar bilen mitt i natten, inte helt oväntat :-)

Hej "fröken Petra" ;-)Tack för din kommentar hos mig, en sån kommmentar gör ju en så himla glad och att någon liksom sätter sig och bläddrar tillbaka för att läsa - då har man verkligen lyckats! ;-) TACK!Haha såhär "fröknar emellan" så får vi självklart kalla varandra för fröknar tycker jag ;-)Ha en härlig dag, hoppas solen skiner på dig!Kramar

Sofie

2012-03-11 - 12:20:09
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo