Djurhelg och lite olyckor

Vi har tema djur i helgen.
Torsdag - Ebba red dubbla pass på Hammarby gård
Fredag - Tyra red på Farsta Ridskola
Lördag - Ebba provred medryttarhäst på Stora Uringe
Söndag - Kosläpp på Dalarö och sen valptitt i Åkersberga, längtar efter Paris!

Melker som har blivit cykelfantast rejsar runt i parken som en dåre, upp och ner för gräsbackar, i skogen, till BMX-banan och överallt och till slut sladdade han och landade på ett finger, tror vi. Det svullnade och blev blått och blödde så Jesper fick ta med honom till akuten. tack och lov så var det typ en stukning. Älskar barnens knän och armbågar just nu - bästa sommartecknet!

Tyra är inne i en riktig humörperiod och vi hänger inte riktigt med i svängarna, eller orkar inte riktigt hänga med... Man är arg, glad ledsen, sur, sprallig, busig, galen, rolig, retsam, bråkig omvartannat inom loppet av ett par minuter. Kompisarna är dumma, kompisarna ska sova över - ja kära nån, man vet att man lever. Hon skulle nog behöva vara i stallet hela dagarna! Där är hon alltid glad!!! Bästa Farsta ridskola kommer med ett brev underlektionen i fredags och bjuder in tjejerna i gruppen till två dagars ridläger! Fantastisk verksamhet!!! Och JAA! Tyra vill gå.

Ebbas medryttarhäst Sudden är dessvärre lite skadad i benet för tillfället och ska vila två veckor till, skulle vara så typsikt om det blir strul nu bara för att vi hittat en medryttarhäst. Hoppas hoppas han är återställd snart!

Häromdagen var vi till Fruängens barnläkarmottagning och en fantastisk läkare tog emot. Hon lyssnade på barnen, lyssnade på mig när vi berättade om hur kruppen hållt på. Hon märkte inget på Melkers andning tvärtom var den väldigt bra när han fick testa att blåsa i en maskin men pga de problem vi upplever med andningssvårigheter så klassade hon det som förkylningsastma - han är för stor för att ha krupphosta. Vi fick såna där sug-in-mediciner. Tyra hade lite öron på gång men fick order om näsdroppar och hostmedicin. Hon erbjld oss att komma tillbaka i höst när hon körde en pricktestperiod eftersom barnen ev reagerar på pollen. Magiskt att det äntligen hände nåt, är så trött på att ta barnen till läkare som säger -det är virus, bara att vänta ut... alltid samma svar oavsett vad.

Nä nu ska jag skärpa till mig!


T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo